INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

xircom rbem56g-100 modem in windows 2000 problem

xircom rbem56g-100 modem in windows 2000 problem

(OP)
I have updated a Dell Latitude CPt to windows 2000. When using the xircom rbem56g-100 pcmcia card, in the device manager all the drivers are installed and the network works. Only the modem is not responding. After searching, I found that some irq or memory error should be the reason for the blocking problem. The latest drivers doesn't work, we can't update the modem? Also in another pc or OS, it gives the same error. We don't think the modem is broke but before it worked under windows NT. Inserting another type of Xircom gives the same problem. Anybody knows a solution

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close