INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

U.S.R. 56k Performance Pro / Disconnect Problem

U.S.R. 56k Performance Pro / Disconnect Problem

(OP)
Hi there...

Here is my problem:
After using the internet for any given amount of time (5 minutes to 24 hours) my modem will disconnect. However, the "Modem" icon doesn't report being disconnected (it just sits there thinking it's online, but picking up the phone proves the line isn't busy). I've been having this problem for some time, and it's gets insanly worse when I play certian games, mainly Americas Army. I can't stay on for more than about 20 minutes (max I was online was 2 hours, but that happened once). I have no idea what is causing this and if I could get broadband today, I'd sell something. But broadband isn't an option where I live!

Help! Ahhh!

RE: U.S.R. 56k Performance Pro / Disconnect Problem

I have the EXACT SAME PROBLEM! This is the first time I have found somone else with the same problem as me. If anyone has ANY information about this, please let me know.

System:
1.6ghz Athlon XP
A7N8X Deluxe ASUS MB
512meg PC2700 DDR memory (Corsair brand)
56K Performance Pro USR modem
GeForce 4 ti 4400 video card (128 meg memory)
(Onboard sound)

Akitostorm, please post your system setup if you could... and anyone who can answer this question... PLEASE help us :)

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close