Smart questions
Smart answers
Smart people
Join Tek-Tips Forums
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Member Login




Remember Me
Forgot Password?
Join Us!

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips now!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

Join Tek-Tips
*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.
Jobs from Indeed

Link To This Forum!

Partner Button
Add Stickiness To Your Site By Linking To This Professionally Managed Technical Forum.
Just copy and paste the
code below into your site.

mauricemcse (TechnicalUser) (OP)
17 Jun 03 7:53
Greetings:

     I am configuring a Netfinity 5000 server with five SCSI drives.  I am getting the error 740CH.  I have separately tested the card, the cable, the backplane and each of the drives.  The correct code "000h" is displayed when 'resetting the factory defaults".  It is only when I copy the configuration that I get the error code.  Any guidance in the solution of this problem would be appreciated greatly.
454545454545 (IS/IT--Management)
19 Jun 03 16:06
Hi everyone i need your help
I have a problem with raid5i on IBM x235
Deplycenter hangs on green screen while loding

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close