INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

We have a 4.11 sp8a server that is abending when loading ipxrtr.nlm, e

We have a 4.11 sp8a server that is abending when loading ipxrtr.nlm, e

We have a 4.11 sp8a server that is abending when loading ipxrtr.nlm, e

(OP)
We have a 4.11 sp8a server that is abending when loading ipxrtr.nlm, either manually or automatically. We are also having the problem of BackupExec no longer being able to back up this server. It will attach, then start the back up session and it will still be running (or appears to be)VERY SLOWLY in the morning, only having completed one or two directories, is that. We believe that this a being caused by ipxrtr not being loaded. Nlist will see the server, DISPLAY SERVICES will see it, but when you load ipxcon, it fails. Other servers cannot see this server in ipxcon. Any ideas?
Thanks

RE: We have a 4.11 sp8a server that is abending when loading ipxrtr.nlm, e

Hey Dom,

You ever get this fixed??

MG

Mark C. Greenwood, Certified N
m_jgreenwood@yahoo.com

CNE 4.11 and CNE 5 certified. BS Degree in MIS. Working in the industry for 8 years.
I work with NT servers, NDS for NT as well.

RE: We have a 4.11 sp8a server that is abending when loading ipxrtr.nlm, e

(OP)
Mark,
No never got it fixed. It's not really causing us any issues at the moment. Just basically an annoyance because we have an abend listed on the console. But our network has been running remarkably well for a while now except for that.
Dom

RE: We have a 4.11 sp8a server that is abending when loading ipxrtr.nlm, e

Hey Dom,

Wanted to give you a heads up.  I am changing companies, so I wanted to give you an email address in which you can contact me at until I get my new one.  m_jgreenwood@yahoo.com  

Will keep in touch as soon as I make my move..

Mark C. Greenwood, CNE
m_jgreenwood@yahoo.com

CNE 4.11 and CNE 5 certified. BS Degree in MIS. Working in the industry for 8 years.
I work with NT servers, NDS for NT as well.

RE: We have a 4.11 sp8a server that is abending when loading ipxrtr.nlm, e

I have a Novell 4.11 server with several Windows 95/98 clients connected thru IPX/SPX. Two of the clients have been upgraded to Windows XP Professional. One of the Windows XP is connected to Internet thru ADSL and the other Windows XP is sharing this connection. Both Windows XP machines have IPX/SPX and TCP/IP protocols. The problem is that now users cannot get server authenticated from the machine that is connected to the Internet thru the ADSL. ¿What is causing this?, ¿How should this be set up? Please take into consideration that I have very little knowledge about Novell networks and that I just recently "inherited" this network. Thanks in advance for any help you may give me.

jotaese

RE: We have a 4.11 sp8a server that is abending when loading ipxrtr.nlm, e

A good place you can start looking would be support.novell.com  you can find everything you need from product documentation right up to specific configuration problems.  

From there, learn Novell.  I would have to tell you that if you take some time to learn the OS you will prefer using it over Microsoft, unless you want to make a switch to MS and deal with the many, many, many problems that come with it.

Mark C. Greenwood, CNE
m_jgreenwood@yahoo.com
 
With more than 10 years experience to share.

RE: We have a 4.11 sp8a server that is abending when loading ipxrtr.nlm, e

Thank you for your suggestions DrMarkGreen. I had intended to start a new thread and absentmindedly got into this one.

jotaese

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close