INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

CWS With SSO

CWS With SSO

(OP)
Hi ,

We are facing the issue to connect to the Content Server with CWS SSO but could not able to login.
I have followed the below steps.

Content Server 16.2

KC URL:
http://knowledge.opentext.com/knowledge/cs.dll/kcs...

Example :
Below is the piece of the code having the issue.Please let us know if anything need to done for CWS with SSO

username = null;
password = null;
AuthenticationClient authClient = new AuthenticationClient();

try
{
Console.Write("Authenticating User...");

//How do I obtain the auth token without user name and password
authToken = authClient.AuthenticateUser(username, password);
Console.WriteLine("Success!\n");
}


catch (FaultException ex)
{
Console.WriteLine("Failed!");
Console.WriteLine("{0} : {1}\n", ex.Code.Name, ex.Message);
MessageBox.Show(ex.Message);
return;
}
finally
{
// Always close the client
authClient.Close();
}

Thank you in advance.



RE: CWS With SSO

I do this all the time similar to the OOT article,but what is your error?

To make CWS with IWA these are the right conditions.

1)The user in your SOAP program has to invoke the web cgi URL and get in without any login problems.This would make sure your LL has been configured to use SSO.
2)Now put fiddler on the above and see if OTDS is intercepting it if so CWS with OTDS is different than CWS with IWA.
3)make sure a standard web services program with anonymous access to livelink works pointing to the same livelink server.
4)create an identical web application copying the webservices folder in your earlier attempt,in this change its web.config to the one that OT shows you in all places authentication,documentmanagemnt and all other end points you may be using.Now change that new application to IWA removing anonymous.Make sure the application pool is run by a user known to the webserver(clue if a web services application works logs can be found)

At this point more or less your CWS will work like the GUI user.

https://appukili.wordpress.com/2013/06/07/content-...
https://appukili.wordpress.com/2013/02/16/single-s...


I have written many articles to help out programmers most have reported my articles are OK,mostly problems happen because most people embarking think this is a OT problem whereas the
majority of work is on the IIS side and some configuration in the OT side.

Well, if I called the wrong number, why did you answer the phone?
James Thurber, New Yorker cartoon caption, June 5, 1937
Certified OT Developer,Livelink ECM Champion 2008,Livelink ECM Champion 2010
http://www.tek-tips.com/faqs.cfm?fid=2884
http://www.linkedin.com/in/appunair
http://www.livelink.in

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close