INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Building SIP users in SMGR *after* CM endpoint exists - voice mail problem

Building SIP users in SMGR *after* CM endpoint exists - voice mail problem

Building SIP users in SMGR *after* CM endpoint exists - voice mail problem

(OP)
CM/SM 6.3 – When building a new SIP user in System Manager, in a situation where the H.323 endpoint already exists in CM, I’m having a problem. I can’t make the Voice Mail number stay in the CM Endpoint Profile section of Communication Profile when editing or adding a SIP user. I type in our number in the Voice Mail Number section, press Commit, and I get no errors, but the Voice Mail Number entry returns to blank.

I’m not 100% sure it’s related, but the effect seems to be that in the user’s Equinox app, they can’t press the little Voice Mail icon to dial the number. They get an error: “Voicemail number is not configured...”

This is happening with *all* CM H.323 endpoints that have had SIP profiles built after the fact. When I build new CM H.323 endpoints *starting* with User Management (SIP) in System Manager, the voice mail number I input in the field stays populated, and the Equinox voice mail icon works fine.

I admit I have a lot to learn about how the SIP profile and the CM endpoints are related, but everything had been going mostly OK before this issue. Any feedback would be appreciated.

RE: Building SIP users in SMGR *after* CM endpoint exists - voice mail problem

sounds like a smgr bug worth raising to avaya

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close