INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Voicemail to email stopped working

Voicemail to email stopped working

(OP)
IP Office 8.1 (95) with voicemail pro. Last week voicemail-to-email quit for all users.

Nothing in the config changed. The email provider says the settings haven't changed. The server's last updates were well before the issue started.

I checked/unchecked the voicemail to email setting for one user. I deleted and re-created the SMTP settings. We rebooted everything. No change.

I turned on Monitor and on the Services tab selected SMTP. After leaving a test message I don't see any indication that the system is trying to send the email. Are there other settings I should have checked? Any ideas??

RE: Voicemail to email stopped working

If you are using vmpro, go into the smtp sender and check Logging. This will create a log that goes into the vmpro/vm folder and you can check what the error is.

RE: Voicemail to email stopped working

Monitor will not show voicemail pro emails being sent. Voicemail pro has a logging feature for voicemail to email. Turn that on and check the log it creates as Telecomboy suggested it should give you some kind of clue of what the issue is.

The truth is just an excuse for lack of imagination.

RE: Voicemail to email stopped working

(OP)
Thanks to both of you! I turned on logging and sent another test message. It looks to me like everything is ok on our end. The VMP successfully connected to the host, authentication was successful. Back to the email provider. Thanks again!

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close