INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

IPOCC/IPO Voicemail Problem (still new to this)

IPOCC/IPO Voicemail Problem (still new to this)

(OP)
I have a topic where if they are closed, it is going to a voicemail. To my knowledge it has worked from day one, but they recently have informed me it is currently not. I copied and pasted what it was made from other topics before. I dont know if this problem is coming from the IPO side or the voicemail side. When we get the voicemail option. It seems to be in the IPOCC because of the message I get reuses another Aganets NA message. BUt when it goes to transfer, its dead noise and a 1 second burp of music comes up and its does that a few times and sits and sits. Any Ideas?

RE: IPOCC/IPO Voicemail Problem (still new to this)

Well, I have no idea what your Task Flows are like so I'd be guessing at best.

I'm assuming it goes to an External Destination that transfer the call to a a shortcode that points to VM Pro ?

"Trying is the first step to failure..." - Homer

RE: IPOCC/IPO Voicemail Problem (still new to this)

(OP)
Yes they are. I rebuilt that to, thinking maybe something was corrupted. Still does the same thing.

RE: IPOCC/IPO Voicemail Problem (still new to this)

Do a monitor trace on IPO to see tries to dial something there.

"Trying is the first step to failure..." - Homer

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close