INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

MESSAGE NOT WORKING IN SOLIDUS

MESSAGE NOT WORKING IN SOLIDUS

(OP)
What is the issue if meesge not playing when i am dialing BVD no:
1-all ip extion showing register with solidus server ip.
2-IP-media services also running.

any other thing i have to check

RE: MESSAGE NOT WORKING IN SOLIDUS

Are you using OAS or TAS?
If OAS, what integration are you using? IP (H323) or SIP?
if H323 make sure your packetization interval is 30ms or else messages wont play.
check with command ip_domain (I assume you are on MX-ONE here)

/Daddy

-----------------------------------------------------
Helping people is my job...

RE: MESSAGE NOT WORKING IN SOLIDUS

(OP)
Hi ,

yes OAS only. using ip (h323)& pbx is Mx one TSW (sp6).


RE: MESSAGE NOT WORKING IN SOLIDUS

To check your IPMS installation, use the MediaMsgTool.exe from the OAS bin directory.
See if that works

-----------------------------------------------------
Helping people is my job...

RE: MESSAGE NOT WORKING IN SOLIDUS

(OP)
hi ,

is it any compatibility issue...
pbx version is tsw sp 6
solidus 9.0

IPLU ROF1375067/2 R1A
CAA 158 0040 R2G EXE APPL
CAA 158 0037 R1B EXE KERNEL
CAA 158 0038 R1D EXE ROOTFS
CAA 158 0039 R1F EXE MSP
CAA 158 0046 R1A EXE INITRD
RYS 102 770 R1A EXE BOOT
RYS 102 777 R2B EXE FPGA
PCB CODE 2 EXE HW CODE 0
Wed Sep 20 2006 EXE 17:03:29
same configuration is working with sec 6.0..

RE: MESSAGE NOT WORKING IN SOLIDUS

you need SP8 for Sec9. And IPLU needs an upgrade too...

-----------------------------------------------------
Helping people is my job...

RE: MESSAGE NOT WORKING IN SOLIDUS

(OP)
hi ,

i have done already with sp6.
its working fine in other site.

but facing issue in here.

RE: MESSAGE NOT WORKING IN SOLIDUS

Are you getting any messages playing?
Does the call get presented to an agent with no messages?
Are you using basic IVR or a script?
Can you play a message with MediaMessageTool?
What do you get if you run ETPAPITool?
What do the OAS logs say?

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close