INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

IPOCC - Agent status (Telephony) problem

IPOCC - Agent status (Telephony) problem

(OP)
Hi,

I have IPO 500 V2 R9.1.7 and virtual IPO CC 9.1.7. Agent status for Group 1 stops working after some time. Agent profile is used for all agents and it happens that some agents see Agent status and others not. When Administrator change something (turn in or turn off some privileges) in Agent profile it is going to make it work. Looks like a bug.
Has anyone had similar problems?

Thanks in advance,
Slobodan

RE: IPOCC - Agent status (Telephony) problem

I don't recognize having this issue.

Are you using the Web or Client UI?
Which element are you using to display the information?

"Trying is the first step to failure..." - Homer

RE: IPOCC - Agent status (Telephony) problem

(OP)
I'm using Client UI and Agent status (AG) (Telephony):
Agent group:
- Group 1
Display content
- All agents
Number of columns
- Automatic

Call with double-click

RE: IPOCC - Agent status (Telephony) problem

I'm using the Agent Status (Team).

Is it set to only show "Present agents" or "All agents"?
Also the agent needs to have it's Authorizations set to be allowed to view the agents (or team) in question or preferably All.

"Trying is the first step to failure..." - Homer

RE: IPOCC - Agent status (Telephony) problem

(OP)
It is set to "All agents"
Display content:
- All agents

Agent Profile - Authorizations
- All Agent are under Agent tab
- Group 1 is under Agent group tab
Is there anything else that needs to be included?

Is there anything under Agent Profile-Privileges that need to be included for using this feature?

RE: IPOCC - Agent status (Telephony) problem

Nothing special should be needed under Privileges.
Might be an issue with that element.

Try creating Teams and use the Agent Status (team) instead if it works better, I've only used that.

Meanwhile it might be worth to report the issue to Avaya to see if it's a known bug.

"Trying is the first step to failure..." - Homer

RE: IPOCC - Agent status (Telephony) problem

(OP)
Probably might be an issue with that element, because for example, it works when the same agent log in at one pc and doesn't work when log in to other pc and when Administrator change something to Agent privileges, log in/log out an agent at pc where doesn't work, it starts working.

I'll try with Teams, it's a good idea.

Thank you very much for help.
Regards,
Slobodan

RE: IPOCC - Agent status (Telephony) problem

Let me know how it goes.

It could be a windows firewall issue or something the the local pc.

I have an issue where it doesn't display variables in the Client UI on some PCs, we're still trying to find out what causes it.

"Trying is the first step to failure..." - Homer

RE: IPOCC - Agent status (Telephony) problem

(OP)
OK I will, but it is strange, because we nothing change on pc, only something on privileges and log in/out, start working.

RE: IPOCC - Agent status (Telephony) problem

(OP)
Hi Janni78,

As I have promised, just to let you know that Agent Status (team) works without any problems. I solved my problem.

Thanks once again for help,
Slobodan

RE: IPOCC - Agent status (Telephony) problem

Thanks for reporting how the issue was solved.

If I get some time I'll try Agent Status (AG) in my system, might be a bug with that which need to be reported to Avaya.

"Trying is the first step to failure..." - Homer

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close