INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Mitel UCA desktop client 6.0.220.0

Mitel UCA desktop client 6.0.220.0

(OP)
The UCA software was working fine but all of a sudden I have a mix of soft phone and hard phone users that cant connect. The server is up and running and majority of the users are connected.
The ones that get the "Connection Lost" Your connection with UC Server has been lost are a mix of Windows 10 and Windows 7. I went into the Mitel UCA Server and synchronized also did a line refresh. Went as far as uninstalling the end user software and reinstalling. What's odd is that if I do a forgot password from the software it sends me a temp password and lets me log in with the temp and set a new password. But even after all that the top of the program shows Connection Lost and never connects just continues trying.

Thanks for any assistance,

Al

RE: Mitel UCA desktop client 6.0.220.0

I had the same problem on a W10x64 client. I uninstalled a couple of Windows updates, rebooted and it fixed the problem. I uninstalled 2 updates and am not sure which one did the trick. They are:

KB3163018
KB3167685

Makes sure to reboot. Hope this helps

RE: Mitel UCA desktop client 6.0.220.0

It's definitely KB3163018.

RE: Mitel UCA desktop client 6.0.220.0

latest MiCollab Server version (7.2) has the fixes to overcome the windows 10 issues

If I never did anything I'd never done before , I'd never do anything.....

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close