INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Avaya partner not hanging up

Avaya partner not hanging up

(OP)
I have a weird issue I can't figure out. Ext 10 and 11 when answering a line won't hang up / release line. I do not have a problem on any other extension. I can go to another extension pickup any line and hang up. Any idea's?

RE: Avaya partner not hanging up

Bad hookswitches? Swap phones with known good units to confirm.

Short on the voice pair? Swap extension numbers with known good location to confirm.

RE: Avaya partner not hanging up

(OP)
I tried with brand new phones, repunched down the pairs. Moved the lines around to see if it was a line issue. Is it possible a programming issue?

RE: Avaya partner not hanging up

I would try bringing each phone to the processor and plug them in directly using the factory provided cables just to ultimately rule out an in house cabling issue.

If you program DSS buttons for x10 & x11 at some other extension, do the LEDs stay lit even if the phones are physically unplugged from 10 & 11?

I love2 "FEATURE 00"
http://dexman.webs.com/

RE: Avaya partner not hanging up

Quote:

I tried with brand new phones, repunched down the pairs. Moved the lines around to see if it was a line issue. Is it possible a programming issue?

OK, known good phones, same issue, not the phone sets

You haven't trouble shot the station wiring. Do as Dex says, plug the phones directly into the control unit.

RE: Avaya partner not hanging up

(OP)
plugged directly in same problem

RE: Avaya partner not hanging up

We might be looking at 2 failed ports. Before settling on that, are x10 and x11 assigned to any groups? Can you try to default the processor to see if starting with a clean slate resolves the issue?

I love2 "FEATURE 00"
http://dexman.webs.com/

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close