INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

CISCO SWITCH WS-C3560G-24PS-S FAILS TO BOOT

CISCO SWITCH WS-C3560G-24PS-S FAILS TO BOOT

(OP)
Hellow guyz
I have CISCO SWITCH as mentioned to yhe heading above once you power on on the SWITCH no any testing on the switch PORT and no any lamp which indicate the swich is operate, and I tried to press the button mode but nothing but the fan is operate as usual ,, but i tried also to log in using puty I didnt get in so wahat is the problem in this? can any one has faced vthis problem can tell me please....?

RE: CISCO SWITCH WS-C3560G-24PS-S FAILS TO BOOT

My gut said that the power supply is shot.

RE: CISCO SWITCH WS-C3560G-24PS-S FAILS TO BOOT

I agree with madwok..

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close