INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Partner ACS 3.0 Partially "Fails in Service"

Partner ACS 3.0 Partially "Fails in Service"

(OP)
Unusual failure wherein the Line & Station ports failed, (only on the board - the rest of the system was fine) The Processor part of the ACS was still intact and also the power module within the 308 was good. No way to do a backup since ports 10 & 11 (as well as 12 thru 17) were all dead. Multiple reboots & removal of a suspected corrupted backup/restore card, did not clear issue. Full ACS Proc card replacement was mandated. alot of fun programming the doorphone alerts after 12 years?

RE: Partner ACS 3.0 Partially "Fails in Service"

Even the B&R PCMCIA went bad? Did the power supply spike the processorponder

I love2 "FEATURE 00"
http://dexman.webs.com/

RE: Partner ACS 3.0 Partially "Fails in Service"

(OP)
I considered the Backup/Restore card corrupted, however it was not. This does not explain why the card had no files since I had done many backups over the years with this client. I pulled the card while desperately doing reboots for the ACS card to come backup. The Client is a church and the reason for the ACS failure is unclear. The Proc died Sunday sometime between 12:30 & 3PM. No Power failure reported. The Partner outlived the minuteman UPS which had since died and was not replaced.There is not even a surge suppressor. In this case the 3.o was 12-15 yrs old and just failed in service.

RE: Partner ACS 3.0 Partially "Fails in Service"

did you replace with the same release?

RE: Partner ACS 3.0 Partially "Fails in Service"

(OP)
No TTT, I replaced it with a 5.0 that I had access to and I had to reload the programming manually. I took the clamshell off the 3.0 to inspect for any visible issue (CPROM?) To loose the Line & station ports (1-3 & 10-17 only) but retain the system memory seemed unusual.

RE: Partner ACS 3.0 Partially "Fails in Service"

The 5.0 won't read the back up file from the 3.0

Only the 7.0 and 8.0 can read the backup file from a 6.0, but that's the only situation that allows you to load a file from an earlier release

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close