Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here


Image replacement script stopped working

Image replacement script stopped working

Image replacement script stopped working

Ages ago I wrote this script to swap a main image when a thumbnail is clicked


<script type='text/javascript' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js'></script>
<script type="text/javascript">
    jQuery(document).ready(function() {
        $('.thumbnail').live("click", function() {
            $('#image-main').css('background-image', "url('loading.gif')");
            var i = $('<img />').attr('src',this.href).load(function() {
                $('.shop_single').attr('src', i.attr('src'));
                $('#image-main').css('background-image', 'none');
            return false; 

and here are the images


<div id='image-main'>
<img width="392" height="392" src="large.jpg" class="shop_single" alt="" />

<div id='image-thumbs'>
<a href="large1.jpg" class="thumbnail">
<img width="91" height="91" src="small1.jpg" alt="" />
</a> </div>

However now when the thumbnail is clicked, the loader shows but then the original main image re-shows instead of the large version of the thumbnail.

Can anyone help?

RE: Image replacement script stopped working

And what has changed in the interim period?

Because if the code worked then and you not have changed it, ... ... the problem is elsewhere.


Indifference will be the downfall of mankind, but who cares?
Time flies like an arrow, however, fruit flies like a banana.
Webmaster Forum

RE: Image replacement script stopped working

All I did was updated wordpress, the CMS behind the website

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close