INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Creat a deployable image of an IBM system X3100

Creat a deployable image of an IBM system X3100

(OP)
Hello everyone!

I'm trying to master an IBM x3100 M5 with ServeRaid M-100 configured with 2 HDD in RAID 1 to deploy on other Server (not necessary IBM)

I use to prepare with SySPrep then I use Clonezilla to take the image of a HDD.

But on that IBM, Clonezilla purpose 3 HDD (instead of 2):
Gparted information are:
Partition ; File System; Label ;Size ; Flags
/dev/md126p1 ; Fat32 ; ; 200MB ; boot, esp
/dev/md126p2; Unknown ; Microsft reserved partition; 128MB ; msftres
/dev/md126p3; NTFS ; ;93000MB ; msftdata
/dev/sda1 ; Fat32 ; ; 200MB ; boot, esp
/dev/sda2 ; Unknown ; ; 128MB ; msftres
/dev/sda3 ; NTFS ; ; 93000MB ; msftdata
/dev/sdb1 ; Fat32 ; ; 200MB ; boot, esp
/dev/sdb2 ; Unknown ; ; 128MB ; msftres
/dev/sdb3 ; NTFS ; ; 93000MB ; msftdata

I suppose that md126p is the RAID1 image created by ServeRaid M-100.
So I took the md126p image. No problem detected by Clonezilla.
But when I restarted the IBM Server, Windows did not lauch.
I restart Clonezilla to restor the image. But now Clonezilla pupose 2 HDD, sda and sdb (miss md126p)
I restored image on Sda and Sdb.
The IBM won't launch Windows.

The only lead I got is the RAID array is down after Clonezilla, Someone have an idea to make again the RAID 1 array without data destruction to make the IBM server launch with the HDD restored?
Have u another idea?
Thanks.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close