INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Exchange 2007 (SBS 2008) - One user gets 403 error when trying to connect to OWA

Exchange 2007 (SBS 2008) - One user gets 403 error when trying to connect to OWA

Exchange 2007 (SBS 2008) - One user gets 403 error when trying to connect to OWA

(OP)
I have a strange problem. I have one user who cannot access OWA on a SBS 2008 server. Others users can get in with no problem including myself. He has a new laptop with Windows 8.1 and IE11 and I have the same on my machine. I have already set the site up for compatibility mode and added it to the trusted sites. From my machine at my house I can open up the site, login in as him, and it works fine. He receives a 403 error every time. It seems to start to do the redirect then bomb out. Even if I copy the complete redirect from my browser and paste it into his I still get the 403 error. I have even tried the lowest security settings for the trusted sites. Any ideas would be helpful.

As a side note he did seem to have some malware on his machine. I have removed and cleaned this out and I have reset IE 11. The machine now runs clean. I first noticed this when I tried to go to downloads.com and it redirected me to some other site. This no longer happens and I can go to CNET's download site without a problem now.

RE: Exchange 2007 (SBS 2008) - One user gets 403 error when trying to connect to OWA

What if you log into his machine with a new user profile and try? If it works, then you know it's still a user profile setting on his main profile. If it doesn't, you know it's a host-specific issue and you may need to do some additional malware scanning and reinstall IE11.

Dave Shackelford
ThirdTier.net

RE: Exchange 2007 (SBS 2008) - One user gets 403 error when trying to connect to OWA

(OP)
Hi ShackDaddy,

That is a good idea. I will give that I try and let you know.

RE: Exchange 2007 (SBS 2008) - One user gets 403 error when trying to connect to OWA

(OP)
Hi ShackDaddy,

Great suggestion, I ended up deleting his profile and creating it again. It seems to work fine now.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close