INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Scroll wheel working in some reports but not others

Scroll wheel working in some reports but not others

(OP)
I am working in Access 2013.

I am using a 'Navigation Form'. One of the Tabs displays various reports called vis a combo box drop down list. This function works perfectly. However some of the reports when called from within the Navigation Form allow scrolling via mouse wheel and others do not.

When I run the reports as stand alone reports ie. not from within the navigation form. the scroll wheel works on all of them.

I have researched the web extensively but there is little or no discussions about this function in either reports or 'Navigation Forms'.

All relevant properties of these reports are identical. I have tried everything (at least I think I have) without success and am now totally perplexed.

I must also say that this function is not essential to the database but having discovered the anomaly I must find a solution........it's really bugging me.

Would be extremely grateful for any ideas or suggestions and can/will supply any other information you require in order to clarify.

Regards
Smalty

RE: Scroll wheel working in some reports but not others

It does it consistently? Scrolling in general in Access I've always found a bit inconsistent and glitchy. Usually clicking around to change the focus works in various situations for me.

That Aside, do the reports have any code on them? Does any code that is opening the reports set any reports on the reports? If not, I'm a little surprised it is happening consistently...

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close