INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

DMS100: Line card DIAG returns "Cannot get test equipment" error

DMS100: Line card DIAG returns "Cannot get test equipment" error

(OP)
Hi all;
This is a DMS 100 problem I encountered, setting up an architecture to run Line Card diagnostics.

I have set up a DMS MTM (Maintenance Trunk Module) with hardware to drive diagnostics on a line card installed in a line drawer in a DMS LCM (Line Concentrator Module). In my MTM, I installed a NT2X10 LTU (Line Test Unit) analog card and a NT2X11 digital card in adjacent slots, and a NT3X09AA Mini-bar driver in another slot.

I connected the LCM to my MTM's NT3X09 Horizontals, and the NT3X09’s TAC T/R pair to the NT2X10’s T0/R0 pair.

I data-filled a bunch of tables (CLLI, TRKGRP, TRKSGRP, TRKMEM, MTAMDRVE, MTAVERT, MTAHORIZ), all without error.

My MTM is loaded and in service, and my target line card is data-filled in table LNINV.

My LCM is in service, the line drawer where my line card is data-filled is in service, and the LCM’s parent LTC is in service, with it's links to the LCM in service.

I can post the line card in MAPCI LNS LTP level.

The problem I have at this point is, when I go to execute the DIAG command, I get :
“Cannot get test equipment”

Does anyone know what problem this error is pointing to?
I have searched my NTP library for this error, but I have come up empty handed.
Any help is appreciated.

Thanks,
Richard

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close