INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Commvault- Data Aging stucks at 93%

Commvault- Data Aging stucks at 93%

(OP)
Hi,

Commvault version 8.
We ran the Data Aging job again and it got stucked at 93%. Job came to Pending state. Resumed the Job again and now it was stucked at 13%.

We have checked the Readiness of the commserver. Its ready.
Telnet to mediaagent is also good.

We checked the Eventviewer and noticed this event :
Processes for job[183647] were forcefully terminated. Event code : 19:1041

In Logs for this Job under DataAging section, it shows that there is no AGED data that can be used for this Data Aging Job. To verify this, we ran the Media Retention report and confirmed that there was actually Nothing that could be used for this Job.

Now the main issue is that Job should complete with appropriate logs and messages rather than getting stucked at 93%.

The only error I noticed in log file is :

Data aging.log :
3100 7c8 10/29 12:01:18 183647 ** CVSession::sendBytes(...) iSocketMember=956 send failed, err=[1][10093][Either the application has not called WSAStartup, or WSAStartup failed.].
3100 7c8 10/29 12:01:18 183647 ** CVSession::sendMessageInt(...):
3100 7c8 10/29 12:01:18 183647 ** CVSession::disconnect (void)

Jobmanager.log
7968 21c 10/29 12:01:57 183647 Servant Control Response [Terminated] received from [lbsth-backup02.lbsouthwark.ad.southwark.gov.uk]
7968 138 10/29 12:01:57 183647 Service -> ABNORMALLY TERMINATED JOB [183647:1:1] <-- Detected as part of a [IsAlive] operation.
7968 ad8 10/29 12:01:57 183647 Scheduler Set pending cause [Loss of control process archPrune.exe. Possible causes: 1. The control process has unexpectedly died. Check dr watson log or core file. 2. The communication to the control process machine "Comcell ServerName" might have gone down due to network errors. 3. If the machine lbsth-backup02.lbsouthwark.ad.southwark.gov.uk is a cluster, it may have failed over. 4. The machine "Comcell ServerName" may have rebooted.]::Client [Comcell server] Application [JobManager] Message Id [318767703] RCID [0] ReservationId [0]. Level [0] flags [0] id [0] overwrite [0] append [0] CustId[0].
7968 1ffc 10/29 12:01:57 183647 Scheduler Phase [Failed] message received from [Job Manager] Module [JobManager] Token [183647:1:1] restartPhase [0]

Any help for this issue would be highly appreciated.

- Kaps

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close