Smart questions
Smart answers
Smart people
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Member Login




Remember Me
Forgot Password?
Join Us!

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips now!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

Join Tek-Tips
*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.
Jobs from Indeed

Link To This Forum!

Partner Button
Add Stickiness To Your Site By Linking To This Professionally Managed Technical Forum.
Just copy and paste the
code below into your site.

Windows Security Alert | Microsoft Outlook Connecting to

gavm99 (IS/IT--Management) (OP)
14 Apr 12 13:19
Hi all,

Really strange one...

We've got a site where they are using Small Business Server 2008 which has Exchange 2007. They are using mostly Outlook 2010 on the computers, some are Outlook 2007. Both suffer from the problem below...

About 10 - 15 seconds after Outlook has updated with Exchange a pop up appears saying Windows Security in the title bar and has the words "Microsoft Outlook" and "Connecting to..." in place of the dots is the email address of the person logged in.

I've reboot the server and rebooted the computers - all without joy.

I can't understand what is triggering the alert.

Any ideas?

Thanks.

Gavin
ShackDaddy (MIS)
17 Apr 12 5:22
That sounds like something a rollup fixed a couple of years ago. Is this one updated to the latest Exchange SP and rollup?

Dave Shackelford
ThirdTier.net
TrainSignal.com

gavm99 (IS/IT--Management) (OP)
18 Apr 12 5:51
Hi,

It has SP3 for Exchange 2007

Gavin Moorhouse
www.lucidcomputersolutions.co.uk

Follow me on Twitter
www.twitter.com/lucidblog

gavm99 (IS/IT--Management) (OP)
25 Apr 12 13:57
I've just installed SP3 Roll Up 7 - awaiting a server reboot tomorrow to see the results.

Gavin Moorhouse
www.lucidcomputersolutions.co.uk

Follow me on Twitter
www.twitter.com/lucidblog

Zelandakh (MIS)
25 Apr 12 15:40
Can you get a screenshot?
MrCoffee44 (IS/IT--Management)
4 May 12 10:38
I am having the same issue. Here is the link to the picture of the error.

https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=8557f28950a851df&resid=8557F28950A851DF!131&parid=root

Thank you!
gavm99 (IS/IT--Management) (OP)
4 May 12 10:44
Yes that's the same screen I get...

Still no joy with this...

We are currently looking to see if it's an Office update which has caused this.

Gavin Moorhouse
www.lucidcomputersolutions.co.uk

Follow me on Twitter
www.twitter.com/lucidblog

58sniper (MIS)
4 May 12 11:46
MrCoffee44 - don't hijack threads.

Do you have your Tek-Tips.com Swag? I've got mine!

Stop by the new Tek-Tips group at LinkedIn.

gavm99 (IS/IT--Management) (OP)
15 May 12 5:20
We found that removing the below from client computers stopped the prompt from coming up:

Outlook Social Connector: KB2553406
Outlook Update: KB2553248

There are normally two lots of these as well.

Gavin Moorhouse
www.lucidcomputersolutions.co.uk

Follow me on Twitter
www.twitter.com/lucidblog

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close