Smart questions
Smart answers
Smart people
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Member Login




Remember Me
Forgot Password?
Join Us!

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips now!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

Join Tek-Tips
*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Donate Today!

Do you enjoy these
technical forums?
Donate Today! Click Here

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.
Jobs from Indeed

Link To This Forum!

Partner Button
Add Stickiness To Your Site By Linking To This Professionally Managed Technical Forum.
Just copy and paste the
code below into your site.

Nice call Focus III Nice Monitor "audio not found (2311)"

hugomcr (IS/IT--Management) (OP)
29 Feb 12 15:37
hello i have a Nice Call Focus III and my problem is, when a user tries to listen a call from  Nice monitor (Version 8.90.03.03 File version 8.90.3.2) they made click on the playback button and shows message windows "Audio Not Found (2311)", but if the user use the "finding audio" option he can listen the calls from that channel and  the aplication nice query works fine.

the only different thing in the nice monitor its that speaker icon its not present and in the nice user documentation says:
 "calls available for playback are indicated in the Monitor window by Recording(speaker icon) icons in the Record (record icon) column ." i dont know where to find. i already reset the nice server and the  problem still exist, i had read in the forums and the other 2311 error and are not related to my problem.

i dont have a service contract with my vendor anymore.

saludos from mexico
Pd. sorry for my english i can read very well but writing i have my issues.

 
nice12345 (IS/IT--Management)
29 Feb 12 15:51
hi, the nice application isnt on latest service pack. it should be service pack 4 and shows service pack 3. i would check time on logger as playback plays a time interval in past. also would check your logger what service pack its on? you can find it on logger under d:/ntlogger/logger/config/summary.doc.

would run bugfind on logger to check for errors.
hugomcr (IS/IT--Management) (OP)
29 Feb 12 16:06
thanks for your answer, i already execute bug find and dont show any error or bugs, i dont have SP4 and the vendor cant give me  support because i dont have service contract.

i the path d:/ntlogger/logger/config/summary.doc

show me that i have the 8.90.03.23 version

saludos

 
nice12345 (IS/IT--Management)
1 Mar 12 7:11
hi i would eliminate any time difference between the client and recorder.

as the play option in monitor is a query to the logger for a specific time in the past it is possible that a time variance or a time setting is causing this.

the logger from version you posted is voip and was superseded by 9.12 voip logger.

the logger also has a latest sp of 6 and you are only on sp3.

so check time on logger, check to see if you can monitor direct from server as it maybe a nic issue.  and finally beg your maintainer for latest service packs.
hugomcr (IS/IT--Management) (OP)
1 Mar 12 12:45
hello i have already tried in the nice server and the problem occur, we check if was a time difference and thats not the case.

today we try again and everything works fine, we recheck in the server the logs and services and nothing wrong there. so in the office talk about the crazy idea that yesterday 29th of february and the system had a internal error. because we have the instruction of  the system seller that every time in the daylight saving period in the day change we have change manually the clock in the windows clock and the nice cant do it properly. and we made this time changes since 2007. and maybe the error from yesterday can be other system error

saludos
nice12345 (IS/IT--Management)
1 Mar 12 15:00
ah 29th feb yep known issue nice tech note TN0803 February 29th - Workaround for Playing
Back Calls

thought you had this issue going on for sometime and not just yesterday :)

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close