Smart questions
Smart answers
Smart people
Join Tek-Tips Forums
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Member Login




Remember Me
Forgot Password?
Join Us!

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips now!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

Join Tek-Tips
*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.
Jobs from Indeed

Link To This Forum!

Partner Button
Add Stickiness To Your Site By Linking To This Professionally Managed Technical Forum.
Just copy and paste the
code below into your site.

msk997 (MIS) (OP)
21 Apr 11 16:15
I'm having problems getting my aloha server to recognize my hasp key. This is on a server 2003 box and hasp drivers are current. The error when I try to run the hinstall -i states "Failed to start the Aladding Device Driver. Failed to start a service in the Control Manager Database 0x2008007 0x0" Has anyone come across this before and how was it corrected?
coorsman (TechnicalUser)
21 Apr 11 21:10
check the aladdin web site - i sometimes use the gui interface to activate the hasp.
 

Cheers,
Coorsman

msk997 (MIS) (OP)
22 Apr 11 8:33
when I ran that GUI it was called Aladding DiagnosticX 1.10.  I went to the HASP dropdown and went to Check Hasp.  I selected Check any HASP key and got the following.  any-local error 0 Port USB Prog 201 Key type n/a HASP ID n/a.  I have a key on order but it looks like the key may be unreadable?  
coorsman (TechnicalUser)
22 Apr 11 18:42
They also have an Aladdin installer GUI.  

Cheers,
Coorsman

coorsman (TechnicalUser)
22 Apr 11 18:48
com/support/hasp/enduser.aspx

Well it's not the entire site address by I googled Aladdin hasp. And there is a 2003 server install gui

Cheers,
Coorsman

msk997 (MIS) (OP)
29 Apr 11 13:43
thanks, I reinstalled the drivers from the website and it worked again.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close