Smart questions
Smart answers
Smart people
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Member Login




Remember Me
Forgot Password?
Join Us!

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips now!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

Join Tek-Tips
*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Donate Today!

Do you enjoy these
technical forums?
Donate Today! Click Here

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.
Jobs from Indeed

Link To This Forum!

Partner Button
Add Stickiness To Your Site By Linking To This Professionally Managed Technical Forum.
Just copy and paste the
code below into your site.

huddleto (TechnicalUser) (OP)
22 Feb 11 14:36
thread16-1581862: Nortel OTM Telecom Billing Reports

Help!  We have Optivity with an 81C, a 61C, and an 11C configured. We have always been able to run reports on any of the sites but now I can't run them on the 81C location.  The Telecom Billing System opens for the other two sites no problem and acts like it will open on the 81C site but never does.  Has anyone ever seen this before?
huddleto (TechnicalUser) (OP)
22 Feb 11 14:37
Forgot to mention, we are running TM 2.20...
esoare (Programmer)
24 Feb 11 14:47
Saw a possible answer in another thread.

http://tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1581862&page=1

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close