INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Flash Player Not Showing Up

Flash Player Not Showing Up

(OP)
I have a WP 3.0.2 site. When I try to embed a swf file I have uploaded, all I get to show up, in either a post or a page, is a white area the size of the height & width paramaters. In order to play the flash video, I need to  right click and select "play" from the menu so watch the movie.

I am trying to figure out what I am doing wrong or why there are not play, pause stop, controls showing up and why the video preview image does not show up either

I am pulling my hair out over this one.surprised

NOTE; The WP SWFObject Plug-ins do not help with this. I have tried many of them to no avail.

CODE

<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"  WIDTH="550" HEIGHT="400" id="Lesson1P1">
<param name="play" value="false" />
<param name="menu" value="true" />
<param name="quality" value="low" />
<param name="scale" value="exactfit" />
<param name="wmode" value="window" />
<param name="src" value="http://idaho-humanrightsed.org/wp-content/uploads/2010/08/citizen_en_l1_p1.swf" />
<embed type="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" width="550" height="400" src="http://idaho-humanrightsed.org/wp-content/uploads/2010/08/citizen_en_l1_p1.swf" wmode="window" scale="exactfit" quality="autohigh" swliveconnect="true">
</embed>
</OBJECT>

RE: Flash Player Not Showing Up

(OP)
ANYBODY?

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close