INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

ACE_TAO 5.8.0 building in Solaris 5.8

ACE_TAO 5.8.0 building in Solaris 5.8

(OP)
Hi,

I am tying to build the ACE_TAO5.8.0 in Solaris 5.8 (SPARC).
I am using the configure script and then the make.
../configure --enable  is executing sucessfully and it is show the message the configuration is useful.

But the make fails after some time .
Following is the error i got:
libtool: link: ( cd ".libs" && rm -f "libACE_Monitor_Control.la" && ln -s "../libACE_Monitor_Control.la" "libACE_Monitor_Control.la" )
make[3]: Leaving directory `/home/anishm/ThirdParty/TAO/ACE_wrappers/build/ace/Monitor_Control'
Making all in SSL
make[3]: Entering directory `/home/anishm/ThirdParty/TAO/ACE_wrappers/build/ace/SSL'
/bin/bash ../../libtool  --tag=CXX   --mode=compile g++ -DHAVE_CONFIG_H   -I../../.. -I../.. -DACE_SSL_BUILD_DLL   -W -Wall -Wpointer-arith  -I/usr/openwin/include -g -O2 -pthreads -pipe  -MT libACE_SSL_la-SSL_Asynch_BIO.lo -MD -MP -MF .deps/libACE_SSL_la-SSL_Asynch_BIO.Tpo -c -o libACE_SSL_la-SSL_Asynch_BIO.lo `test -f 'SSL_Asynch_BIO.cpp' || echo '../../../ace/SSL/'`SSL_Asynch_BIO.cpp
libtool: compile:  g++ -DHAVE_CONFIG_H -I../../.. -I../.. -DACE_SSL_BUILD_DLL -W -Wall -Wpointer-arith -I/usr/openwin/include -g -O2 -pthreads -pipe -MT libACE_SSL_la-SSL_Asynch_BIO.lo -MD -MP -MF .deps/libACE_SSL_la-SSL_Asynch_BIO.Tpo -c ../../../ace/SSL/SSL_Asynch_BIO.cpp  -fPIC -DPIC -o .libs/libACE_SSL_la-SSL_Asynch_BIO.o
In file included from ../../../ace/SSL/SSL_Asynch_BIO.cpp:3:
../../../ace/SSL/SSL_Asynch_BIO.h:29:25: openssl/bio.h: No such file or directory
make[3]: *** [libACE_SSL_la-SSL_Asynch_BIO.lo] Error 1
make[3]: Leaving directory `/home/anishm/ThirdParty/TAO/ACE_wrappers/build/ace/SSL'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/anishm/ThirdParty/TAO/ACE_wrappers/build/ace'
make[1]: *** [all] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/anishm/ThirdParty/TAO/ACE_wrappers/build/ace'
make: *** [all-recursive] Error 1

My GCC version is 2.95
Is it causing the problem.
I would appariciate if some teks can help me out of tis issue

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close