INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Arcserve: Domino Agent: Can't see databases under directory links

Arcserve: Domino Agent: Can't see databases under directory links

(OP)
Dear experts,
I'm using ArcServe R11+domino agent with lotus domino R8.02 under windows 2003.
I just realize that arcserve can't see database that I put under directory links.
About a month ago, I added another harddisk, and move some of the email database to the new harddisk, because I don't want to change anything, I just added a directory link pointing to the new harddisk.
Now, when I try to backup individual mail database, I can't find the mail databases under directory link in arcserve.
I'm not sure if this a bug or misconfiguration.
is there any solutions?

TIA

RE: Arcserve: Domino Agent: Can't see databases under directory links

There can be a lot of things that can cause this.

Here is the update pages for 11.0 & 11.1.
https://support.ca.com/irj/portal/anonymous/phpdocs?filePath=0/4536/11/4536_11-patchindex.html

https://support.ca.com/irj/portal/anonymous/phpdocs?filePath=0/4536/111/4536_111-patchindex.html

ck for updates on the Notes side.

Make sure security used has full permissions to Notes on the other system.

Other than that there is not much I can do, so if it still does not work consider not putting it on the other volume, contacting CA support, or upgrading to version 15.

RE: Arcserve: Domino Agent: Can't see databases under directory links

(OP)
Hi David,
Thanks for your reply.
I'm planning to upgrade the arcserve to R11.5, it might solved the problem. I tested in my development machine, it can see databases under directory links.
Should I removed the R11.1 first before install the R11.5 or I can just upgrade over the old version?
Thanks
 

RE: Arcserve: Domino Agent: Can't see databases under directory links

Upgrade so it can migrate the data such as database, jobs, logs to the new installation.  

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close