INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

I think bad driver

I think bad driver

(OP)
Hello. I got an eserver x series 306m. I installed windows server 2003 and mysql, but mysql wasnt working so I went ahead and downloaded the drivers from the ibm site. While installing some of them I got a blue screen of death, and now when I turn on the server, it doesnt show anything in the screen, I pinged it hoping that it was only the display drivers, but nothing, it doesnt work. I really dont want to buy a new motherboard, is there anything that I can do?

RE: I think bad driver

  see if you can boot a linux live cd. Also you could search ibm site for  MIGR-61380 and download and create the diagnostics cd, and run diagnostics.

RE: I think bad driver

(OP)
Its actually not allowing me to see anything. When i turn it on, even the LED in the monitor turns orange.

RE: I think bad driver

Go to minimum config. pull all the drives, and adapters out, only have the minimum amount of memory in the box, and in the correct slots, the sticker on the inside of cover will have the memory population specs. Just have a keyboard and monitor and power hooked up, but it up, if still no video, try resetting the cmos with the jumper on the motherboard. This also can be found on the sticker on the inside of cover. If resetting the cmos,and going to minimum config this also means pulling out the second cpu and vrm if installed, doesn't work, then it may be a bad planer board.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close