INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Issue with header section. Red X showing up

Issue with header section. Red X showing up

(OP)
I'm having an issue with a website I am working on. It has the header image the customer would like in there, but in the upper left corner a little red x appears with a link back to the site itself. The website is http://homeandselfprotectionproducts.com

The little red x shows up in Internet Explorer, but does not show in my Firefox. I looked through all the settings in the Wordpress settings and didn't really see anything that would be making this happen.

I looked at the header.php file of the theme I am using and not sure if something in here is causing it to appear. Here is the code for the header.php file:

CODE

<?php
/**
 * Core header file, invoked by the get_header() function
 *
 * @package Suffusion
 * @subpackage Templates
 */
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
    <title><?php if(is_home()) { echo get_bloginfo('name'); } else { wp_title('); echo " &laquo; ".get_bloginfo('name'); } ?></title>
    <meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" />

    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<?php
suffusion_document_header();
if ( is_singular() ) {
    wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
}
wp_head();
?>
</head>
<body>
    <div id="page" class="fix">
        <div id="wrapper" class="fix">
            <div id="header-container" class="fix">
                <?php
                    suffusion_page_header();
                ?>
            </div><!-- //#header-container -->
            <div id="container" class="fix">
                <?php
                    suffusion_after_begin_container();
                ?>

Any help on this would be appreciated!

Enkrypted
A+
 

RE: Issue with header section. Red X showing up

can you  supply a screen shot and the resultant html mark up of your IE problem?  most of us probably do not use or have IE?

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close