INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Where has my CSS gone?

Where has my CSS gone?

(OP)
I was (am still) having problems uploading images so I followed a sticky post and uploaded again the wp-includes and wp-admin folders. Now my website is ignoring all CSS and images! I have uploaded again these two folders and have triple checked to see if there are any files missing or uploaded incorrectly. There aren't.

When I go to Themes in the admin panel the two built-in themes that comes with Wordpress don't display the images or CSS either. What I find odd is that when displaying the page source the path to the images is correct and the images exist within said paths, so how come all CSS and images are ignored?

Please help! Thanks.

     [] www.followtheboat.com []
tales [not just] from the high seas

RE: Where has my CSS gone?

(OP)
I should add that I have done an upgrade within Admin and reinstalled 2.8.4 automatically. It still has not made a difference.

The only other thing that might be a problem is that the cache of the local server has not updated and that, actually, my website is displaying correctly but I just can't see it. Can anyone confirm for me that www.followtheboat.com looks ok?

     [] www.followtheboat.com []
tales [not just] from the high seas

RE: Where has my CSS gone?

(OP)
Hmmm, just changed chmod to 755 and displaying correctly again. Apologies for the false alert (though I could still do with an answer to this image upload issue).

     [] www.followtheboat.com []
tales [not just] from the high seas

RE: Where has my CSS gone?

installed any plugins recently?  some naughty plugins change the perms and/or .htaccess file (for redirects).  the problem might well come back when you change the plugin options and/or upgrade to the latest version etc.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close