INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Loss of control process ExTiMBStartBackup.exe error

Loss of control process ExTiMBStartBackup.exe error

(OP)
Got this error today on all my exchange servers. Does any one know how to fix?

Thanks

Sam

RE: Loss of control process ExTiMBStartBackup.exe error

Need way more info, it will also be in the logs why its not happy.

 

RE: Loss of control process ExTiMBStartBackup.exe error

(OP)
It happens only to the mailbox backups. The Database's are fine. Where would these logs be located.

RE: Loss of control process ExTiMBStartBackup.exe error

Right click on the failing job and select View Logs, alternatively right click on the Mailbox Agent within the Client, select View and then Backup History. At the filter dialog, press OK. You will now have a list of jobs, right click on a failed job, and select View Logs.

Most of the contents of the log will be irrelevant, however keep an eye out for any instances of FAILED.  Hopefully it will give you an idea of what is causing the issue.

RE: Loss of control process ExTiMBStartBackup.exe error

(OP)
I did not have anything that said failed. I ended up talking with a CommVault Tech and sent him my logs. He noticed that the job was just dropping at a certain location each time it ran. They have been having a problem with 7.0 SP5. They have a patch called 1288 - Property Fetch Failure Fix

This cleared all my problems.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close