Smart questions
Smart answers
Smart people
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Member Login




Remember Me
Forgot Password?
Join Us!

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips now!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

Join Tek-Tips
*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Donate Today!

Do you enjoy these
technical forums?
Donate Today! Click Here

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.
Jobs from Indeed

Link To This Forum!

Partner Button
Add Stickiness To Your Site By Linking To This Professionally Managed Technical Forum.
Just copy and paste the
code below into your site.

FireFighter78 (TechnicalUser) (OP)
23 Feb 09 11:49
I have an Option 11 (Version 1411 Release 21 Issue 35 +) and I am setting up Meridian Mail (circa 1996) on it.  Supposedly they are from the same working system.

Last week I changed my CFN in LD 17 and added AML's 8 and 9; when I enable the console and the AML data ports I get an AMLM022  08 error and LNK055 for 8 and 9 respectively.

Did I miss a step or 2 (maybe I did something last week that I forgot to mention here)?

What follows is my repeating errors and the errors that I received while enabling.

Thank you for your assistance!!
Barry



TIM000 10:00  23/2/2009 CPU 0

AUD000
CSA001 8  10:14:26 23/02/2009   9
CSA001 9  10:14:26 23/02/2009   9
CSA001 8  10:31:56 23/02/2009   9
CSA001 9  10:31:56 23/02/2009   9
AUD000
CSA001 8  10:49:26 23/02/2009   9
CSA001 9  10:49:26 23/02/2009   9
TIM000 11:00  23/2/2009 CPU 0

AUD000
CSA001 8  11:06:56 23/02/2009   9
CSA001 9  11:06:56 23/02/2009   9
CSA001 8  11:24:26 23/02/2009   9
CSA001 9  11:24:26 23/02/2009   9

OVL111 000 IDLE

TTY 00 SCH MTC   11:26
LOGI
PASS?
.
TTY #00 LOGGED IN 11:26  23/2/2009

>LD 22
PT2000

REQ  ISS

VERSION 1411
RELEASE 21
ISSUE 35 +


REQ END
>AX
>
TIM000 11:38  23/2/2009 CPU 0

ERR609 LD 48
LNK000
.ENL AML 8 LYR2
AMLM022  08
.ENL AML 9 ACMS
LNK055

 
phonz1 (TechnicalUser)
23 Feb 09 11:52
AML should be for the Meridian Mail, LSL (low speed link ) on tty 8, not aml
Gibblett (TechnicalUser)
23 Feb 09 12:28
also try

LD 48 enl aml 8 acms
telebub (Vendor)
23 Feb 09 12:38
I would OUT AML 8 and build TTY 8 as phonez1 states above. Also use the command Giblett mentions but for AML 9, not 8.

LD 48
.enl aml 9 acms

War Eagle!
Lions Baseball '09!

FireFighter78 (TechnicalUser) (OP)
24 Feb 09 8:40
I am partially getting this.

I OUTed AML 8 and built TTY8

Then I did -
>LD 48
LNK000
ENL AML 9 ACMS
LNK055

Could someone hold my through this - preferably female mid 30's - ok I'll stop now

Thanks for your help
GHTROUT (IS/IT--Management)
24 Feb 09 8:45
Try .STAT AML 9 - see if it knows it's there.

~~~
GHTROUT.com | CS1000 Programming and Feature Guides | Tek-Tips FAQs | Recent Replies

yyrkroon (TechnicalUser)
24 Feb 09 8:57
post your adan on tty 8 and aml 9 - lets make sure those are correct first.
FireFighter78 (TechnicalUser) (OP)
24 Feb 09 9:20
Here you go and thanks in advance


>LD 48
LNK000
.STAT AML 9
AML: 09 ESDI: 09  DES: MERIDIAN_MAIL
  LYR2: AUTO SETUP  LYR7: NO VAS ID DEFINED
.
TIM000 09:15  24/2/2009 CPU 0

CSA001 9   9:15:22 24/02/2009   9
STAT AML 9
AML: 09 ESDI: 09  DES: MERIDIAN_MAIL
  LYR2: AUTO SETUP  LYR7: NO VAS ID DEFINED
.END
>LD 22
PT2000

REQ  PRT
TYPE CFN

ADAN   HIST
  SIZE   10000
  USER MTC SCH BUG
ADAN     TTY 0
  CARD 00
  PORT 0
  DES
  USER MTC SCH
  XSM  NO
ADAN     TTY 2
  CARD 00
  PORT 2
  DES  WOBURN
  BPS  9600
  BITL 8
  STOP 1
  PARY NONE
  FLOW NO
  USER SCH BUG
  XSM  NO
ADAN     TTY 8
  CARD 10
  PORT 0
  DES  MERIDIAN_MAIL
  BPS  1200
  BITL 8
  STOP 1
  PARY NONE
  FLOW NO
  USER LSL
  XSM  NO
ADAN     PRT 4
  CARD 00
  PORT 1
  DES  ACDPRT
  BPS  1200
  BITL 8
  STOP 1
  PARY NONE
  FLOW NO
  USER ACD
  CUST 00
  SSUP NO
  APRT YES
  XSM  NO
ADAN     AML 9
  CARD 10
  PORT 1
  DES  MERIDIAN_MAIL
  BPS  4800
  CLOK INT
  IADR 003
  RADR 001
  T1   04
  T2   010
  T3   010
  N1   128
  N2   08
  K    7
  RXMT 05
  CRC  10
  ORUR 005
  ABOR 005
  ENL  YES
PARM
   ******** cut hopefully unnecessary stuff
phonz1 (TechnicalUser)
24 Feb 09 10:39
that looks correct, what happens now when you boot mail? Remember, unless you are installing s/w, boot with the tape out of the drive.

Boot mail and in the 11, in LD48 enl aml 9 acms, and wait, you should see a CSA003 in a few minutes, remember, mail is slow, be patient
GHTROUT (IS/IT--Management)
24 Feb 09 11:00
What does this mean?

LYR7: NO VAS ID DEFINED

~~~
GHTROUT.com | CS1000 Programming and Feature Guides | Tek-Tips FAQs | Recent Replies

yyrkroon (TechnicalUser)
24 Feb 09 11:44
I would say that the LSL and AML was configured but the VAS was not.

There's a VAS ID associated with AML 9.
FireFighter78 (TechnicalUser) (OP)
26 Feb 09 9:16
So I added the VAS, ACD 7000 and 8 Merdian Mail 2008's.  I still was receiving the CSA001 9 time/date 9 every 30 minutes.  I got frustrated with the whole thing and did an EDD then power cycled the main cabinet.  Set the time and date and worked on other projects for the rest my day yesterday.  When I came into work this morning I was greeted with a lot more of the following errors.

When I dial 7000 I get "Release and try again".

When I access the Meridian Mail terminal (using AX) I instantly receive AMLM024 8 and no response from Mail (I am not surprised by this, just added in case it is helpful)

Could the NTAK14 card be bad?  Or am I missing something else?

Thanks again,
Barry


AMLM024  08

CSA001 9   8:27:44 26/02/2009   4
AMLM024  08

CSA001 9   8:28:14 26/02/2009   4
AMLM024  08

CSA001 9   8:28:44 26/02/2009   4
AMLM024  08

CSA001 9   8:29:14 26/02/2009   4
VAS008 ADMIN VSID 9 CUST -- TIME & DATE
TIM000 08:29  26/2/2009 CPU 0
  8:29:24 26/02/2009

AUD370 VSID 9 CUST --
AUD370        4020  VCE --   DTA --   CTN --

AMLM024  08

CSA001 9   8:29:44 26/02/2009   4
AMLM024  08

CSA001 9   8:30:14 26/02/2009   4
AMLM024  08

CSA001 9   8:30:44 26/02/2009   4
AMLM024  08

CSA001 9   8:31:14 26/02/2009   4
AMLM024  08

CSA001 9   8:31:44 26/02/2009   4
AMLM024  08

CSA001 9   8:32:14 26/02/2009   4






REQ  PRT
TYPE CFN

ADAN   HIST
  SIZE   10000
  USER MTC SCH BUG
ADAN     TTY 0
  CARD 00
  PORT 0
  DES
  USER MTC SCH
  XSM  NO
ADAN     TTY 2
  CARD 00
  PORT 2
  DES  WOBURN
  BPS  9600
  BITL 8
  STOP 1
  PARY NONE
  FLOW NO
  USER SCH BUG
  XSM  NO
ADAN     TTY 8
  CARD 10
  PORT 0
  DES  MERIDIAN_MAIL
  BPS  1200
  BITL 8
  STOP 1
  PARY NONE
  FLOW NO
  USER LSL
  XSM  NO
ADAN     PRT 4
  CARD 00
  PORT 1
  DES  ACDPRT
  BPS  1200
  BITL 8
  STOP 1
  PARY NONE
  FLOW NO
  USER ACD
  CUST 00
  SSUP NO
  APRT YES
  XSM  NO
ADAN     AML 9
  CARD 10
  PORT 1
  DES  MERIDIAN_MAIL
  BPS  4800
  CLOK INT
  IADR 003
  RADR 001
  T1   04
  T2   010
  T3   010
  N1   128
  N2   08
  K    7
  RXMT 05
  CRC  10
  ORUR 005
  ABOR 005
  ENL  YES
PARM
  LPIB 96
  HPIB 16
  500B 16
  NCR  80
  MGCR NULL
  CSQI 020
  CSQO 020
  NCPU 1
  CFWS NO
  PCML MU
  ALRM NO
  ERRM ERR BUG AUD
  DTRB 100
  TMRK 128
  FCDR OLD
  PCDR NO
  TPO  NO
  TSO  NO
  CLID NO
  DUR5 NO
  MLDN YES
  MARP YES
  FRPT NEFR
  DCUS NULL
  MSCL 200
  PMSI
    MANU PMS1
    PMCR 20
    PORT NONE
  NDIS 20
  OCAC NO
  MTRO MR
  SBA_ADM_INS 001
  SBA_USER 010
CEQU
  MPED 8D
  SUPL  000  004  008  012
        016  032  036  040
        048
  XCT   000
  CONF  029  030  031
  MISP
  MTYP 640K
OVLY
  SID  0
  BKGD 044
  PBXH 01
  TODR 01
  DROL 030 034 035 038 044 053 060
VAS
  VSID   09
    DLOP
    AML  09
      INTL 0001
      MCNT 9999
      CONF DIR
ATRN
  CODE 0
  SOLR 12
  ROLR +45.00
  TOLR -45.00
  AGCD NO
  VOLR NO
  HRLR +42.00
  HTLR -44.00
ALARM
  FMT_OUTPUT : OFF
  AF_STATUS  : OFF

  FILTER  ENTRIES SUMMARY
  TRIGGER   SEVERITY  SUPPRESS  ESCALATE

  NO ENTRIES.


  EXCEPTION  ENTRIES SUMMARY
  TRIGGER

  NO ENTRIES.

 
FireFighter78 (TechnicalUser) (OP)
26 Feb 09 11:12
I have made progress.  

I reconnected the hard drive and WHAM, BAM the menu came up!

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close