INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Unique License Restore Problem - Recent upgrade to R6.0.63

Unique License Restore Problem - Recent upgrade to R6.0.63

(OP)
Hoping someone might be able help to give me a hand with this NBX 100 Hard Drive replacement/restore problem...

I recently upgraded from R4.1.71 to R4.4.12 to R5.0.31 and then to R6.0.63.  Sense then every two days or so I receive Memory Allocation problems and the system crashes and has to be rebooted.  So i figured my vendor didn't tell me that I probably needed a memory upgrade going to version 6.  Turns out I have 64MB, which according to him is plenty.  He said that all signs point to a faulty hard drive...ugh, ok, so I purchase one and attempt to replace it.  In doing so, I do a full restore off a recent copy in Netset and low and behold the license file fails.  Gives me this error:

"The license backup file(htfs0/3ComNBXLic.tar) that you are trying to restore does not match this NBX system.  Close this window and locate the correct file."

My vendor suggested that i try powering off the device and removing all Digital and Analog line cards and rebooting the system and give it that a try.  Suggested that there is a NBX MAC address disassociation with one of the cards and removing it might clear the error.  Ah, to no avail.  Anyone savy enough to take a stab?

 

RE: Unique License Restore Problem - Recent upgrade to R6.0.63

Sounds like the dealer might not know what they are talking about.  Or at least how to troubleshoot this.  It sounds like the license file may be corrupt.  All the license file is really is a copy of all the activation keys you have entered on the system so unless the backplane of the system changed that really shouldnt be an issue. this post is so old im worndering did you ever get past this issue. with memalloc errors i have seen memory upgrades almost always help with that.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close