INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Grey screen in Internet Explorer 7

Grey screen in Internet Explorer 7

(OP)
Hi, a friend asked me to have a look at her laptop as she was trying to view some SAP training which is done in Shockwave. She just couldn't watch it. I checked our her laptop and found it was well out of date so ran Windows Update (on XP, now SP3 with all other updates available) which I thought would have a good chance of fixing it....it didn't. I then tried it on my brand new work laptop to find the same problem.

The problem is that it gives a plain grey screen and doesn't play the video. After lots of Googling I uninstalled, reinstalled Shockwave & restarted etc etc several times. This is both her and my laptops but it still wouldn't fix it.

I'm thinking it must be something to do with security settings in IE7 but I'm f*&@ed if I can find the tick box to tick/untick to fix it! I've enabled/disabled the ActiveX setting for Shockwave numerous times with no luck. I've lowered all security settings in IE but no luck.

Any ideas on how to fix this?

I just installed Google Chrome Firefox and installed the Flash plugin for it and got a warning "Adobe Flash Player has stoped a potentially unsafe operation. The following local application on your computer or network: d:\folder\file.swf is trying to communicate with this Internet-enabled location: d:\folder\file.html. To let this application communicate with the Internet, click Settings. You must restart the application after changing your settings". Now I get the Player controls to show in Firefox but still no video. Chrome still doens't show anything.

Any ideas on how to fix this for IE especially but also the other browsers?

Cheers

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close