INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

DFX knowledge?

DFX knowledge?

(OP)
Anyone out there? Epson is no help. The guy we have sent them to when I could not readily fix it, sent one back as fixed. It was not! This was a 9000, and figuring how to get into the menu took a moment, but then saw the gap set for 14. changed to auto, and voila!
But this 8500 is a problem child, and there has to be a simpler way to go about it. All voltages check out correct.
Known working parts swapped. Hit the switch, fan turns up, no lights, then off after two seconds. Have not tried the logic yet, but everything else.????????????? bigears

"Impatience will reward you with dissatisfaction" RMS Cosmics'97

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close