INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Backup Oracle error

Backup Oracle error

(OP)
Hello People,

I need your help and appreciate your attention on this:
When I start a backup of Oracle, erros was displayed and not run.
I start a Gxtail and log sequencer to determine what problem occours.
FYI Job Id: 5596

---------------SrvOraAgent.log-----------------------------

36572 1d400 11/14 12:31:28 5596 ::WaitClOraAgent() - Unknown message type=150995202.
    36572 1d400 11/14 12:31:29 5596 ::ExitHere() - phase=13
    36572 1d400 11/14 12:31:29 5596 GetRegistryItemValue() - RegQueryValueEx failed: regItemName=DoNotRetryBackup ret=2 LastError=183
    
    36572 1d400 11/14 12:31:29 5596 OraAgentBase::NotifyCommServeJobComplete() - Notify CommServe: jobObject.complete(FAIL,PHASE)
    36572 1d400 11/14 12:31:29 5596 BKP CALLED COMPLETE (PHASE Status::FAIL), 5596. Token [5596:4:1]
    36572 1d400 11/14 12:31:31 5596 JM Client  JobClient: Jobmanager replied with an error code of [3] in the acknowledgement message. Error [Invalid token [5596:4:1] received for the job complete message]
    36572 1d400 11/14 12:31:31 5596 OraJobObject::complete() - m_jobObjectB->complete failed
    36572 1d400 11/14 12:31:31 5596 OraAgentBase::NotifyCommServeJobComplete() - jobObject.complete(FAIL,PHASE) failed.
    36572 1d400 11/14 12:31:31 5596 ::ExitHere() - m_firstErrDescr=[Unknown message type=150995202.]
    36572 1d400 11/14 12:31:31 5596 ::ErrorExitCode() - OraBrowseErr->OraBrowseErrCode=13 OraBrowseErrDescr=[Unknown message type=150995202.].
    
    36572 1d400 11/14 12:31:31 5596 ::ErrorExitCode() - Exit with exitCode=37572 and message[Unknown message type=150995202.].
    
    36572 1d400 11/14 12:31:31 5596 ::ErrorExitCode() - Finalize()...
    36572 1d400 11/14 12:31:31 5596 OraAgentBase::Finalize() - [5596] delete m_jobObject.
    36572 1d400 11/14 12:31:31 5596 OraJobObject::~OraJobObject() - After m_jobObject deletion.
    36572 1d400 11/14 12:31:31 5596 ::Finalize() - delete m_event ...
    
    
----------------JobManager.log] -----------------------

    120660 59e0  11/14 12:31:31 5596 Database   CVManageDBForJM::isTokenValid(), No row found in JobInfoTable for job [5596], Error [100] = [Error for operation [Close] on table [jobInfoTable]. No rows were affected or no data returned from operation.].
    120660 59e0  11/14 12:31:31 5596 Scheduler  Phase [Failed] message for the wrong token [5596:4:1] from [wbackrj01.i.cr2empreendimentos.com.br] Module [SrvOraAgent]. Ignoring the message.


No pending cause found for job [5596]

I appreciate your help
--WC
 

RE: Backup Oracle error

Did it work before? If not, were there any errors during the installation? Did you fill in the correct credentials in the Oracle SubClient (including domain!). Are the latest CommVault patches installed? If yes, is there anything in the RMAN log?

RE: Backup Oracle error

I have experienced this error (WaitClOraAgent() - Unknown message type=150995202.) and wondered if you have found a solution as I am stumped!
 

RE: Backup Oracle error

I echo dutchtreat's comments, especially about the RMAN log. While the job is running, double click it in the job manager window. On the pop-up that opens, click the View RMAN Log button. CommVault's Oracle agent is an interface into RMAN. You need to work out whether the problem is with the actual backup of the database (which RMAN does) or whether it's the Simpana processing before or after that.

When you're viewing the RMAN log, wait until the job completes, then copy and paste the RMAN log here.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close