Smart questions
Smart answers
Smart people
Join Tek-Tips Forums
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Member Login




Remember Me
Forgot Password?
Join Us!

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips now!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

Join Tek-Tips
*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.
Jobs from Indeed

Link To This Forum!

Partner Button
Add Stickiness To Your Site By Linking To This Professionally Managed Technical Forum.
Just copy and paste the
code below into your site.

BretteCCR (TechnicalUser) (OP)
17 Oct 06 22:58
I'm making a website for the company I work for using Microsoft FrontPage 2003.

I have put a photo gallery in and it works fine on my computer however when I transfer it to another computer using a USB, the thumbnails wont display, however the large pictures still show up.

I have been told that its a problem with the thumbnail path, however I am unsure how to fix it.

Any help would be greatly appreciated!!!!!


BretteCCR (TechnicalUser) (OP)
17 Oct 06 23:19
ADD: I am a very very new beginner to this, so if you could make your replies a easy to understand and detailed, I'd really appreciate it!
Helpful Member!  dbigger (Programmer)
23 Oct 06 16:06
Are you publishing to the USB drive or copying in windows explorer?
BretteCCR (TechnicalUser) (OP)
23 Oct 06 22:10
I'm copying from explorer to the USB....does that make a difference?
dbigger (Programmer)
24 Oct 06 9:33
Make sure you are getting all the files and folders in the exact order they are on the HD.

I have found folder structure is very important to FP and if you change anything (move files, copy files, rename files, or folders) it is best to do it inside FrontPage so it can make all the changes for you.

Once you copy it over, make sure you have the "photogallery" folder that FP created for you when you inserted the photogallery component.

DBigger
BretteCCR (TechnicalUser) (OP)
24 Oct 06 22:13
Thanks heaps! I'll try that, I'll also try publishing it to the USB instead of copying because I think I may have been forgetting/missing the entire 'PhotoGallery' folder.


:D
BretteCCR (TechnicalUser) (OP)
25 Oct 06 1:47
thank you dbigger, your suggestion worked perfectly and i now have a wonderful working website.

thankyou
thankyou
thankyou

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close