Smart questions
Smart answers
Smart people
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Member Login




Remember Me
Forgot Password?
Join Us!

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips now!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

Join Tek-Tips
*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Donate Today!

Do you enjoy these
technical forums?
Donate Today! Click Here

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.
Jobs from Indeed

Link To This Forum!

Partner Button
Add Stickiness To Your Site By Linking To This Professionally Managed Technical Forum.
Just copy and paste the
code below into your site.

https://x.x.x.x/ccmuser/showHome.do

telcomwork (TechnicalUser) (OP)
27 Sep 06 7:21
Access to the requested resource has been denied.

I have an ID setup but am geting denied whentrying to access the website to configure speed dials and such for test phones. Other than setting up an end users is there anything I need to do?

Much thanks. This is on CM 5.0
whykap (Vendor)
6 Oct 06 0:56
Does your login fail then or once you login you can't access any devices to program sd?
telcomwork (TechnicalUser) (OP)
6 Oct 06 15:54
Hi whykap. In CM 5.0 I had to add them in the correcgt role and group. Much diffrent than 3.1 the last time I worked with CM.

Thanks for replying!

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close