Smart questions
Smart answers
Smart people
Join Tek-Tips Forums
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Member Login




Remember Me
Forgot Password?
Join Us!

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips now!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

Join Tek-Tips
*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.
Jobs from Indeed

Link To This Forum!

Partner Button
Add Stickiness To Your Site By Linking To This Professionally Managed Technical Forum.
Just copy and paste the
code below into your site.

W3828 Unable to find this media or blank media

Teknoratti (TechnicalUser) (OP)
4 Jan 06 11:48
There is a strange error occurring in the Activity logs. I've noticed this happened on Monday:
W3828 Unable to find this media or blank media(MEDIA=Friday SEQ=4)

This error shows up continuously in the activity log.

It seems like ArcServe is looking for MEDIA with Fridays ID.

I thought the tapes may have been a problem, used some known good tapes, and ran a test backup. What was strange was the backup was running on the job monitor, but I still kept getting the W3828 error. I ran a test backup, and restore of a PC. I was able to backup successfully, and restore successfully. The backup and restore log entries showed up, but right after the job was complete the errors appeared again.

I stopped, all the engines, then restarted the engines. I checked previous days logs to see what happened before I got this error and I noticed this:

E4115 Unable to register media (EC=Error Code = -2009)
W3502  Unable to add session to database (EC = -2009)

Then it tried to mount Friday's media which was sequence #4
I got the W3828 errors soon after. The only thing I can remember that was not right was over the weekend the database engine was stopped during a backup.

I also received a tape alert saying the library has been manually turned offline and is unavailable for use.

But I believe that error is because the media ArcServe was looking for was not available.

Any thoughts on this strange occurance?
Teknoratti (TechnicalUser) (OP)
4 Jan 06 11:59
Did I mention that this error occurs even if Im not running a backup. We have backups scheduled for 9:00PM, but I get the errors all day.
Teknoratti (TechnicalUser) (OP)
4 Jan 06 12:09
vschumpy,

You think this may have something to do with the database?
Please explain
vschumpy (Instructor)
4 Jan 06 14:49
E4115 Unable to register media (EC=Error Code = -2009)
W3502  Unable to add session to database (EC = -2009)

clearly indicates a problem accessing the db - if you can't access the db or have problems updating it, the predicted media for re-use will be out of whack, which is exactly what you are seeing here.  The doc in the link explains how to check and fix it.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Back To Forum

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close