INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Packaging & Distribution

Why do I always get 'Invalid Procedure Call Or Argument'? by ahdkaw
Posted: 15 Sep 00

If you are using Package and Deployment Wizard on your Front-End (IE: Tables are all linked) and every time you Package you receive the error message 'Invalid Procedure Call Or Argument' then there is a solution, thanks to:

Article ID: Q252493
http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q252/4/93.ASP?LN=EN-US&SD=gn&FR=0
 
On the MS Knowledge Base website.

Basically what it tells you to do, is before Packaging and Deploying, delete all your linked tables first.
Once Packaged, return to your Front-End and Re-Link your Tables.
NOTE: You must re-link your tables in BOTH the packaged front-end, and in the original front-end. The packaged front-end can be found in the 'Support' folder.

After that, close Access, Explore to your Package/Support folder, and Run the associated BAT file to re-create the CAB file. (EG: If the database is Northwind.mdb, run Northwind.bat)

Then Deploy as normal.

Back to Microsoft: Access Other topics FAQ Index
Back to Microsoft: Access Other topics Forum

My Archive

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close